Stoïcijns groeien zonder leadgeneratie

De markt is overspannen. Je vecht om alle aandacht en leads. Maar converteren doen ze niet meer. Nieuwe content maken levert geen nieuwe klanten op. En leads nabellen, dat frustreert nog veel meer. Wat doe je zodra je stilstaat en niet meer groeit? 

Je wilt nieuwe klanten aantrekken. Klanten waar je graag voor wilt werken. En klanten die vooral omzet en een gezonde marge opleveren. Hoe kun jij stoïcijns groeien zonder ouderwets leads te genereren?

Na het lezen van dit boek schuif je alle oude trucjes aan de kant. Groeien is een formule. Geen wollige materie, maar keiharde wetenschap. Je krijgt alle handvatten om zelf jouw groeiformule te ontrafelen:

  • Hoe je met een nieuwe funnel leadgeneratie aan de kant schuift
  • Hoe marketing en sales in harmonie samenwerken
  • Wat je moet doen zodat collega’s jou helpen groeien
  • Waarom Google en Meta je voor de gek houden
  • Hoe je de beste beslissingen maakt om te groeien
  • Wat het succes is achter de snelstgroeiende B2B ondernemingen van Nederland

OVER DE AUTEUR

Jaap Jacobs, Managing Director Fingerspitz

Jaap Jacobs is growth marketeer en voornamelijk bekend van Growthlab.nl. Een gratis community voor slimme marketeers die sneller willen groeien. Jaap is ook de drijvende kracht achter award winning bureau Fingerspitz.

OVER DE AUTEUR

Tim van IJsendoorn, Innovation Manager & Partner

Tim van IJsendoorn is het brein achter de meest geniale campagnes en groeistrategieën. Onder zijn leiding als manager innovations won Fingerspitz meer dan 50 nationale en internationale awards.

Meld je aan en ontvang gratis downloads!

Interesse in Stoïcijns Groeien Zonder Leadgeneratie? Schrijf je in en ontvang gratis een samenvatting en toegang tot onze community vol met experimenten, modellen en webinars: