6x goud voor Fingerspitz bij Dutch Search Awards 2020

leestijd 2 minuten
26 maart 2021

Fingerspitz sluit 2020 af met een gouden randje. Tijdens de uitreiking van de Dutch Search Awards, waar het werk van agencies, merken en professionals uit de digital marketing-wereld een kroontje wordt opgezet, werden maar liefst 6 awards gewonnen. Geen enkel ander bureau won dit jaar zoveel awards.

Tijdens deze bijzondere jubileumeditie – het was de vijfde editie van de Dutch Search Awards – viel Fingerspitz ook al voor het vijfde jaar op rij in de prijzen. In de voorgaande edities werden in totaal negen awards gewonnen en eindigde Fingerspitz steeds in de top 3 beste agencies, met in 2018 zelfs de hoofdprijs in deze categorie.

Beste agency

Dé hoofdprijs was natuurlijk de gouden titel in de categorie Beste agency, categorie small. De winnaar werd bepaald op basis van het aantal nominaties (21 stuks maarliefst), het oordeel van een 73-koppige jury én stemmen van het Nederlandse publiek.

Fingerspitz won bovendien de gouden awards in de volgende categorieën:

  • Beste SEO B2C campagne met Bruynzeel
  • Beste PPC low budget campagne met Rogelli
  • Beste branding & display campagne met VIA VAI
  • Beste gebruik van user generated content met Kenwood
  • Beste impact / COVID19 campagne met Kwalitaria

Zilver werd er gewonnen in de categorieën Beste PPC B2C campagne (John Beerens) en Beste social advertising campagne (VIA VAI). Brons was er voor Kwalitaria in de categorie Beste PPC lokale campagne.

Bijzonder jaar, maar met een gouden randje

Jaap Jacobs, Managing Director van Fingerspitz, blikt terug op een bijzonder jaar. ‘2020 was me het jaartje wel. Voor ons, maar nog veel meer voor sommige van onze klanten. Dat we dit jaar met een gouden randje af kunnen sluiten, hebben we deels aan onze klanten te danken. Zij geven ons het vertrouwen en de kansen om mooie dingen te blijven doen, en resultaten te behalen. Zij zijn goud waard voor ons, letterlijk.’

Fingerspitz feliciteert ook alle andere winnaars en genomineerden van de Dutch Search Awards!

Over Fingerspitz

Fingerspitz Online Marketing is een digital marketing bureau, opgericht in 2010 en met kantoren in Breda en Eindhoven. Eerder dit jaar veroverde Fingerspitz ook al een #1 positie in de Emerce 100.

Meer over Jaap

Groeien is niets meer dan een wetenschappelijke formule.

Jaap Jacobs
Managing director

Lees meer over