Fingerspitz is beste agency small bij Dutch Search Awards 2021

leestijd 2 minuten
27 maart 2023

Wauw, wát een afsluiter van het jaar. Tijdens de uitreiking van de Dutch Search Awards, waar het werk van agencies, merken en professionals wordt bekroond, zijn we uitgeroepen tot beste agency small!

Voor het zesde jaar op rij kan de prijzenkast weer aangevuld worden. In de voorgaande edities werden er al meerdere awards gewonnen en eindigde Fingerspitz steeds in de top 3 beste agencies, met in 2018 en 2020 zelfs de hoofdprijs in deze categorie.  

Beste agency

Dé hoofdprijs is de gouden titel in de categorie beste agency, categorie small (onder 50 werknemers). De winnaar is bepaald op basis van het aantal nominaties, het oordeel van de jury én stemmen van het Nederlandse publiek.

Naast beste agency, hebben we samen met Faceland een gouden plak binnen weten te slepen in de categorie ‘Beste e-mailmarketing campagne’. Naast de gouden plak hebben we de volgende plekken weten te bemachtigigen:

  • Brons bij beste PPC B2B campagne met Mammoet
  • Brons bij beste PPC B2C campagne met JohnBeerens.com
  • Zilver bij beste PPC low budget campagne met Mammoet
  • Zilver bij beste gebruik van data met ESSENZA HOME
  • Zilver bij beste CRO campagne met Nespresso
  • Brons bij beste gebruik van personalisatie met JohnBeerens.com
  • Zilver bij beste user generated content campagne met Kenwood

We zijn enorm blij én trots, op onze collega’s én klanten! 

Een jaar waarin grote stappen zijn gemaakt

Jaap Jacobs, Managing Director van Fingerspitz, kijkt terug op een jaar waarin grote stappen zijn gemaakt. ‘’2021 is een jaar waarbij we onze missie meer dan waar hebben gemaakt. We willen onze klanten elke dag beter maken aan de hand van meer datagedreven inzichten, verrassende ideeën én slimme experimenten. Dat harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen, mede dankzij onze klanten. Zij geven ons het vertrouwen om te blijven experimenteren en met nieuwe ideeën te komen. Maar voor nu proosten we op deze geweldige bekroning.’’

Meer over Jaap

Groeien is niets meer dan een wetenschappelijke formule.

Jaap Jacobs
Managing director

Lees meer over