Fingerspitz did it again: 6 x GOUD bij de Dutch Search Awards 2023

leestijd 2 minuten
5 december 2023

Met een record van 28 nominaties op zak, gingen onze growth marketeers een veelbelovende vrijdagavond tegemoet. En deze avond, 1 december 2023, begon al snel feestelijk. Fingerspitz sleept de eerste gouden awards binnen in de categorieën PPC lokaal, CRO (voor de 4e x op rij!) en beste Display campagne. 

De spanning bouwt verder op. Van een zilveren prijzenregen tot onze eigen Sophie als Beste Consultant. We hebben het allemaal beleefd!

GOUD & ontelbare top-3 prestaties

De avond eindigde in een groot succes. De volgende overwinningen voegen we toe aan onze prijzenkast:

🥇 Beste PPC Lokale Campagne: Fingerspitz & Kwalitaria

🥇 Beste CRO Campagne: Fingerspitz & Nespresso

🥇 Beste Display Campagne: Fingerspitz & IVOL

🥇 Beste Retargeting Campagne: Fingerspitz & IVOL

🥇 Beste Performance Max Campagne: Fingerspitz & EcoTools.nl

🥇 Beste Consultant: Sophie Vromans

🥈 Het bijzondere dit jaar? De ontelbare top-3 prestaties. Bergen met zilver en brons nemen we mee naar huis. 

En niet te vergeten: tussen de grote reuzen staat Fingerspitz in de top 3 ‘Best Agency Large’. We hebben niet de grootste omvang, maar wel bewezen grootse successen. 

Je begrijpt wel hoe mega blij en dankbaar we zijn!

Experimenteercultuur staat centraal

Vorig jaar wist Fingerspitz 16 awards binnen te slepen, waarvan 9 keer goud. Het geheim? Experimenteren en leren staat centraal. ‘’Winnen en innoveren voor onze klanten, dat is onze grootste drijfveer. Experimenteren en daarvan leren zit dan ook vastgeroest in onze bedrijfscultuur. Je hoopt die bekroning voor je harde werk te krijgen. Als dat dan weer gebeurt, voel ik alleen maar heel veel trots. Op onze slimme collega’s, en natuurlijk op al onze klanten. Dankzij hen proosten we op dit fantastische succes!’’, zegt Jaap Jacobs, Managing Director van Fingerspitz.

Over Dutch Search Awards

Fingerspitz wint ieder jaar meerdere Dutch Search Awards in verschillende categorieën. Deze awards worden uitgereikt aan bedrijven die het digitale tijdperk transformeren. Voor de vakjury was het duidelijk: Fingerspitz verdient erkenning voor de innovatieve aanpak.

Lees meer over