Fingerspitz in de top 50 hardst groeiende techbedrijven van Nederland

leestijd 2 minuten
11 maart 2024

Fingerspitz staat in de Deloitte Technology Fast 50 2017. Daarmee behoort het tot de top 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013 t/m 2016). De Deloitte Technolgy Fast 50 is een jaarlijks terugkerend evenement. 

Naast een plekje in de top 50 hardst groeiende bedrijven van Nederland, is op 8 december 2017 bekend gemaakt dat Fingerspitz óók in de EMEA (Europe, Middle-East & Africa) Top 500 staat!

Fingerspitz is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 award!

Innovatiefste online marketing bureau van Nederland

De nominatie heeft Fingerspitz te danken aan haar slimme en innovatieve manier van werken. Jaap Jacobs, managing director van Fingerspitz: “Wij willen het innovatiefste bureau van Nederland zijn. We zijn ervan overtuigd dat onze slimme en gezamenlijke inspanningen, en het toepassen van innovatieve technologie twee ontzettend belangrijke factoren zijn voor onze groei. Dat zien we terug in de resultaten die we boeken voor onze klanten. En nu ook aan de notering in de Fast 50.”

“Belangrijk onderdeel van innovatie binnen Fingerspitz is het ontwikkelen van eigen technologie. Onze developers zijn continu bezig met het ontwikkelen van technologie, zodat de marketeers slimmer en efficiënter te werk gaan. Zo werken we met een eigen programmatic buying tool, om slimmer advertentieruimte in te kopen.

Over Deloitte Technology Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende bekendmaking van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50: “Wat opvalt aan de lijst, is dat er veel diversiteit is in proposities en verdienmodellen met een innovatief karakter. Deze Deloitte Technology Fast50-lijst toont wederom aan dat ondernemend Nederland in de technologiesector zich goed op de kaart zet en duurzaam doorgroeit.”

Donderdag 12 oktober werden alle genomineerden in het zonnetje gezet tijdens een feestelijke uitreiking in Utrecht.

Contact opnemen met Fingerspitz

Lees meer over