Fingerspitz op #1 in Emerce 100

leestijd 2 minuten
25 juni 2020

Vandaag is de vijftiende editie van de Emerce 100 verschenen. In deze jaarlijkse speciale uitgave deelt Emerce de de resultaten van het imago-onderzoek van Motivaction naar de beste Nederlandse bedrijven in de e-business- en marketingbranche. De lijst wordt samengesteld op basis van beoordelingen van klanten van deze bedrijven.

Uit dit kwantitatieve onderzoek blijkt dat Fingerspitz Online Marketing tweede jaar op rij op een gedeelde eerste plek in de categorie middelgroot digital marketingbureau staat. De beoordeling is maar liefst 5 sterren.

Beste middelgrote marketing agency van 2020

Jaap Jacobs, managing director van Fingerspitz: “We kunnen het helaas niet samen vieren op kantoor, maar dat maakt de vreugde er niet minder om. Onze veerkracht is enorm en iedereen gaat ontzettend goed om met alle maatregelen. De mix van flexibiliteit en blijven denken in mogelijkheden zorgt ervoor dat we groeien met elkaar. Het is natuurlijk een ultieme beloning als klanten dat ook zo waarderen.”

Fingerspitz, met hoofdkantoren in Breda en Eindhoven, heeft de afgelopen jaren een behoorlijke groei doorgemaakt. Sinds de oprichting in 2011 is het bureau gegroeid van 2 naar ruim 45 fulltime collega’s.

Bedankt!

Fingerspitz wil al haar klanten en relaties bedanken voor hun stem en daarmee hun vertrouwen. Dankzij de slimme samenwerking met tal van mooie organisaties hebben we ook afgelopen jaar weer fantastische online marketing campagnes en strategieën mogen opzetten.

Ook wil Fingerspitz alle andere winnaars van de Emerce 100 2020 feliciteren. In het bijzonder E-sites en Bluebird Day, twee andere Handpicked agencies die ook beiden de hoogste positie in hun categorie wisten te bemachtigen.

Lees meer over