Generation MMXX: virtual B2B masterclasses

1 minuut

Tijdens een serie van digitale masterclasses deelt het platform Generation MMXX de laatste ontwikkelingen op het gebied van revenue focused B2B marketing. Denk aan trends, nieuwe technologieën, verbluffende inzichten en inspirerende verhalen over leiderschap. Iedere twee weken vindt er een nieuwe sessie plaats waarin verschillende sprekers dieper ingaan op de verschillende onderwerpen. 

De eerste sessie zal plaatsvinden op 29 april. Tijdens deze webinar zal Ségolène Finet, CMO van Talentsoft, antwoord geven op de vragen die belangrijk zijn binnen het groeiproces van een organisatie, zoals: Is je tech stack schaalbaar? Wanneer begin je met het aannemen van nieuwe mensen? 

Ségolène is een Keynote spreker uit Frankrijk met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van  product-marketing, product-strategie en marketing-communicatie met een focus op internationale strategie. Ze was onder andere manager bij Peoplesoft en Oracle, in het hoofdkwartier in Silicon Valley en de Europese kantoren. Ze behaalde haar MBA bij de universiteit van Californië Berkeley en heeft een BA in Political Sciences van IEP Grenoble.

Meld je aan!