Data & automation

Data & automation helpt je naar de overwinning

Op basis van data neem je altijd sterke beslissingen. Je stelt prioriteiten. Maar dat niet alleen. Nee, jij bent klaar voor de veranderingen van de toekomst. Van data naar intelligentie.

Weg met die handmatige taakjes, jij wilt automatiseren. Tools voor je laten werken. Want focussen op data betekent exponentieel versnellen. Krachtige prestaties. Zodat jij relevant blijft. Met een datagedreven aanpak bied je de perfecte klantbeleving.

Hoe jouw organisatie groeit met Fingerspitz?

Wat je doelen ook zijn, we helpen je graag met jouw data vraagstuk. Data écht benutten en verwerken in jouw marketing, dat is waar we goed in zijn. 

Hoe dat voor jou eruit ziet? Denk aan implementaties van Marketing Automation en personalisatie software (CDP). Of Tag Managent oplossingen, voor zowel client- als server-side tracking. Via Consent Management met onze GDPR toolkit ben je sowieso AVG-proof. Ook helpen we bij het centraliseren van je data via data warehousing. En met onze data strategische workshops en data-analyses komen we samen tot concrete stappen
Eén ding is zeker: die bergen data waar je niks aan hebt? Dat is verleden tijd. Op basis van jouw doelstellingen kijken wij alleen naar de metrics die waarde toevoegen. Hoe? We inventariseren, verzamelen, verbinden en benutten jouw data. En helpen we je in fases naar de marketing cockpit van de toekomst. De kansen en afwijkingen binnen je ‘marketing stack’ houden we in ons achterhoofd. Ons team zet jouw data om in acties. Dat is hoe we samen winnen. Impact maken. En iedere week 1% groeien.

Waarom klanten met Fingerspitz werken?

  • We zijn flexibel, multidisciplinair en werken volgens een hypothese-gedreven groeistrategie. Dat betekent veel experimenteren en streven naar 1% groei iedere dag.
  • Begeleiding van ervaren data experts op het gebied van e-commerce, business-to-business of direct-to-consumer business. 50 collega’s werken keihard voor maximale resultaten.
  • Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,6.
  • Fingerspitz werkt actiematig en op maat. Alles wat nodig is om jouw doel te behalen, zetten we in… Van digitale strategie naar online marketing. Tot data, creativiteit & technologie.
  • Innovatiekracht! Fingerspitz is de laatste jaren 4 keer bekroond als beste bureau van Nederland. Samen met onze klanten winnen we de meest creatieve en innovatieve cases.

Onze data & automation aanpak leidt tot langdurige en award-winnende samenwerkingen. We zijn dan ook trots op deze pareltjes:

Of bekijk onze prijzenkast 

Wat wil je vandaag doen?

1. Jullie inschakelen als data & automation experts

Wil je sparren over jouw groeistrategie? En ben je benieuwd wat onze data experts voor je kunnen betekenen? Plan een eerste (telefonische) kennismaking in en we komen er zo achter!

2. Meer weten over jullie aanpak

Het is ons doel om samen met onze klanten iedere dag 1% te groeien. Aan de hand van datagedreven inzichten, verrassende ideeën en slimme experimenten. Lees meer over Growth Marketing. Of word lid van onze Growth Lab community. En vergeet niet onze Growth Marketing Cursus!

3. Gewoon contact opnemen

Heb je een vraag over iets anders? Bel ons op 076-7630600 of stuur een berichtje via onze cases.