Adverteren op LinkedIn Adverteren op LinkedIn

Jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij bedrijven of mensen werkzaam in een bepaalde branche? Bereik jouw doelgroep door te adverteren via LinkedIn Ads.


De voordelen van LinkedIn adverteren

  • Je komt in contact met je zakelijke relaties
  • Interessante B2B mogelijkheden
  • Gericht adverteren op basis van diverse factoren
  • Je realiseert meer traffic naar je site
  • Je kunt snel van start

Adverteren op LinkedIn: hoe werkt het?

LinkedIn is hét zakelijke social media netwerk van Nederland. Met name voor bedrijven in de B2B-sector is LinkedIn een interessant platform om mee te nemen in de gehele social media marketing.

Adverteren via LinkedIn is effectief, maar vrij kostbaar. Wij helpen je daarom graag met een slimme aanpak. Ook bij LinkedIn Ads kun je heel gericht adverteren, bijvoorbeeld op basis van functie, branche, bedrijf of locatie. We bepalen dus eerst wie de doelgroep is. Vervolgens maken wij de advertenties en zetten we ze in. Alle resultaten zijn gelukkig meetbaar, dus hebben we snel inzicht in resultaat en opbrengsten. De kosten gaan op basis van kliks of per 1000 vertoningen.

Er zijn verschillende soorten advertenties mogelijk om in te zetten op LinkedIn. Uiteraard kun je gebruik maken van standaard advertenties met een link, afbeelding en een omschrijving. Je kunt ook gebruik maken van LinkedIn Leadformulieren. Hiermee kun je direct je doelgroep laten converteren, met bijvoorbeeld het invullen van hun contactgegevens voor een aanmelding, aanvraag of inschrijving.

Gericht adverteren op LinkedIn?

Onze specialisten vertellen je graag hoe je dit mooie platform in kunt zetten. Vertel, wat is je vraag over LinkedIn?