Adverteren op Snapchat Adverteren op Snapchat

Is de jonge, steeds rijker wordende doelgroep lastig te bereiken? Weet je wel wat ze willen, maar niet waar ze uithangen en hoe ze zich online gedragen? Met Snapchat Adverteren bereik je een unieke, jonge doelgroep op een interactieve manier. Ontdek jouw mogelijkheden!


Snapchat Advertising: de voordelen

  • Een jonge, unieke doelgroep bereiken die steeds rijker en onafhankelijker wordt
  • Ruim 2,5 miljoen gebruikers in Nederland, waarvan 40% dagelijks inloggen
  • Advertenties die fullscreen op mobiele apparaten worden weergegeven
  • Geolocatie voor relevante campagnes, waar veel mensen komen
  • Mooie filters die gebruikers delen met al hun volgers

Snapchat Advertising: hoe werkt het?

Snapchat is hét advertentieplatform voor mobiele campagnes. Nog meer dan Instagram of Facebook. Je bereikt een jonge doelgroep, welke steeds onafhankelijker wordt, én meer geld heeft om uit te geven. Een perfect medium voor het creëren van sterke branding en awareness onder een unieke doelgroep.

Snapchat Advertising werkt op drie manieren:

Snap Ads

Snap Ads zijn verticale, 100% schermvullende video’s die tevoorschijn komen zodra een Snap van een persoon is afgelopen.

Snap Ads zijn ideaal voor het genereren van awareness en traffic naar bijvoorbeeld een website, webshop of mobiele app.

Filters

Probeer je een jonge doelgroep bereiken die zich op een bepaalde locatie bevindt – bijvoorbeeld tijdens een concert, op de kermis of in het uitgaanscentrum? Creëer dan leuke filters welke gebruikers over hun Snaps heen kunnen leggen, voordat ze hem delen met hun volgers.

Lenzen

Probeer je awareness te creëren op een leuke, interactieve manier voor een bepaald product? Creëer dan een lens! Lenzen zijn animaties welke reageren op je gezicht.

Snapchat: de cijfers

  • Wereldwijd zijn er 173 miljoen gebruikers dagelijks actief
  • Gemiddeld openen ‘Snappers’ de app 18 keer per dag
  • 60% van de actieve gebruikers maakt zelf dagelijks een Snap
  • Ruim 2,5 miljoen Nederlandse gebruikers, waarvan 40% dagelijks actief

Aan de slag met structured data

Structured data is een onmisbaar onderdeel van SEO geworden. Door Google te helpen én extra op te vallen, genereer je meer organisch verkeer. Makkelijk is het alleen niet.

Bij Fingerspitz werken meerdere gecertificeerde SEO-experts, met veel ervaring met structured data. We kennen de schema’s en tags op ons duimpje. Verschillende klanten genereren méér zoekverkeer naar hun website dankzij de slimme toepassing van semantiek en data entiteiten. Benieuwd welke structured data-tags jouw website beter vindbaar maken? We vertellen het je graag.