Onze consultance spreken jouw taal. Wat je vraagstuk ook is, zij sparren met je over de mogelijkheden. Dat doen ze met kennis, kunde én passie voor het vak. Ze zijn het onafhankelijke verlengstuk van je organisatie dat soms onmisbaar is als je even door de bomen het bos niet meer ziet.

Jij vertelt, wij luisteren

Wat je case ook is: we beginnen altijd met een goed gesprek. Wat doe je nou precies? Wat zijn je ambities? Waar wordt je blij van? Wat maakt je diep verdrietig? De antwoorden hierop willen we niet alleen weten, maar ook begrijpen. Onze ervaren consultants schrijven vervolgens een advies voor je, waarin al snel duidelijk wordt hoe we van jouw vraagstuk een succesverhaal gaan maken. 

Wij blijven op de hoogte

En jij dus ook. In een continu veranderende wereld als die van online marketing, is blijven leren iets essentieels. Zie je kansen voor jouw organisatie binnen een nieuwe trend of technologie? Geef ons een belletje, de kans is namelijk groot dat wij er al ingedoken zijn.

Kopje koffie?

Progressie en een duidelijke visie. Een stip op de horizon, in rap tempo bereiken. Dat is wat jij en je collega’s zoeken in een advies.

Bij Fingerspitz werken strategen, online marketing- en data-consultants. Ben je benieuwd naar de potentie van jouw organisatie? Bel ons voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Jaap Jacobs
Managing director