E-mailmarketing

Bereik, betrek en behoud door de magie van e-mailmarketing

E-mailmarketing is een krachtige en effectieve manier om in direct contact te staan met je (potentiële) klanten. Voor iedere branche, dus ook voor jouw bedrijf. Van nieuwsbrieven tot gepersonaliseerde aanbiedingen, of een simpele aankoop- of aanmeldbevestiging. Je bereikt, betrekt en behoudt je doelgroep. En dat tegen lage kosten. Terwijl je zo groeit naar meer conversies.

Jouw sleutel tot succesvolle klantcommunicatie ontvangen?

Om jouw klantrelaties te laten groeien, starten we met een onderzoek naar je huidige situatie. Wie is de doelgroep van je maillijst? En hoe laten we deze in de toekomst nog veel groter worden?

Vanuit jouw doelstellingen komen we tot een aanvalsplan. Waarin we jouw doelgroep precies begrijpen, zodat je mails waarde toevoegen voor je lezer. We mixen strategisch denken met onze creativiteit. Om zo de beloftes van jouw bedrijf waar te maken in je mails

Met als gevolg dat mensen staan te springen om zich in te schrijven. En het eindresultaat? Je bent gepersonaliseerd relevant, wat je klantbehoud en omzet boost! 

De kracht van E-mail marketing live ervaren? Vraag een demo aan.
Oja, verwar e-mail marketing niet met marketing automation.

Waarom klanten met Fingerspitz werken?

  • Begeleiding van ervaren data experts op het gebied van e-commerce, business-to-business of direct-to-consumer business. 50 collega’s werken keihard voor maximale resultaten.
  • Fingerspitz is officieel partner van Copernica, Klaviyo en Active Campaign.
  • We zijn flexibel, multidisciplinair en werken volgens een hypothese-gedreven groeistrategie. Dat betekent veel experimenteren en streven naar 1% groei iedere dag.
  • Innovatiekracht! Fingerspitz is de laatste jaren 4 keer bekroond als beste bureau van Nederland. Samen met onze klanten winnen we de meest creatieve en innovatieve cases.
  • Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,6.

Onze aanpak leidt tot langdurige en award-winnende samenwerkingenBekijk onze prijzenkast

Wat wil je vandaag doen?

1. Jullie inschakelen als e-mailmarketing experts

Ben je benieuwd wat onze experts voor je kunnen betekenen? Plan een eerste (telefonische) kennismaking in en we komen er zo achter!

2. Meer weten over jullie aanpak

Het is ons doel om samen met onze klanten iedere dag 1% te groeien. Aan de hand van datagedreven inzichten, verrassende ideeën en slimme experimenten. Lees hier meer over Growth Marketing. Of word lid van onze Growth Lab community. En vergeet niet onze Growth Marketing Cursus!

3. Gewoon contact opnemen

Heb je een vraag over iets anders? Bel ons op 076-7630600 of stuur een berichtje via onze cases.