Recruitment Marketing

Ontdek de kracht van Recruitment Marketing 

Een talentvolle professional zoekt naar de volgende stap in zijn carrière, doorzoekt het web, en stuit op jouw vacature. Hoe is dit mogelijk? Door de kunst van recruitment marketing.

Ook kwalitatief personeel binnenhalen? 

Een talentvolle professional zoekt naar de volgende stap in zijn carrière, doorzoekt het web, en stuit op jouw vacature. Hoe is dit mogelijk? Door de kunst van recruitment marketing. Wij combineren onze expertise in datagedreven marketing met innovatieve strategieën om jouw bedrijf te voorzien van top talent. 

Door de inzet van dynamische campagnes, Growth Marketing, en een sterke employer branding, maken we van jouw bedrijf een magneet voor kwalitatieve kandidaten. Laat ons je helpen om de perfecte match te vinden in een competitieve arbeidsmarkt. 

Zo vullen we jouw vacatures

Hoe gaan we een conversiegerichte wervingscampagne draaien? Wat wordt de strategie om in deze markt kwalitatieve kandidaten binnen te halen?  

  • Kapstok creëren: Succesvolle werving start met het creëren van een sterk concept. Maar wat wordt die kapstok? Wat is het verhaal waar de gehele funnel mee start en staat? Hoe gaat het vuurtje branden bij de potentiële kandidaten?
  • Funneling strategie toepassen: Kapstok doorvertalen naar een sterke funneling strategie. Hoe gaan we van opwarming, tot overtuigen, tot daadwerkelijke conversie? Door de juiste kanalen in te zetten in iedere fase van de funnel met de juiste inhoud. 
  • Continue optimalisatie: Growth Marketing in zijn essentie, continue leren en verbeteren. Strategie uitvoeren, resultaten analyseren, nieuwe hypotheses opstellen, experimenteren, leren, uitbouwen of opschalen, en alles weer opnieuw. 

Waarom klanten met Fingerspitz werken?

  • Begeleiding van ervaren experts op het gebied van e-commerce, business-to-business of direct-to-consumer business. 50 collega’s werken keihard voor maximale resultaten.
  • Wij geloven in maatwerk. We ontwikkelen een plan aan de hand van wat jij nodig hebt op het gebied van analyses, inspirerende sessies en workshops.
  • Fingerspitz werkt actiematig. Alles wat nodig is om jouw doel te behalen, zetten we in… Van digitale strategie naar online marketing. Tot data, creativiteit & technologie.
  • Innovatiekracht! Fingerspitz is de laatste jaren 4 keer bekroond als beste bureau van Nederland. . Samen met onze klanten winnen we Global en European SEO awards.
  • Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,6.

Succesvolle samenwerkingen

Onze aanpak leidt tot langdurige en award-winnende samenwerkingen. Bekijk onze prijzenkast.

Wat wil je vandaag doen?

1. Jullie inschakelen als recruitment marketeers

Wil je sparren over jouw groeistrategie? En ben je benieuwd wat onze experts voor je kunnen betekenen? Plan een eerste (telefonische) kennismaking in en we komen er zo achter!

2. Meer weten over recruitment marketing

Lees meer over growth marketing of word gratis lid van de Growth Lab. Dan ontvang je wekelijks een growth marketing nieuwsbrief. Ook krijg je toegang tot onze community met interessante experimenten, downloads en webinars. En niet te vergeten onze gratis Growth Marketing Cursus!

3. Gewoon contact opnemen

Heb je een vraag over iets anders? Bel ons op 076-7630600 of stuur een berichtje via onze contactpagina.