De afgelopen 10 jaar gingen de technische ontwikkelingen sneller dan de 100 jaar ervoor. De wereld van marketing gaat in datzelfde tempo mee. Concurrentie wordt heftiger, en de klant verwacht meer. Het is hoog tijd voor een sterker aanvalsplan.

Nieuwe groeidoelstellingen. Digitale transformaties. Wat er ook voor nodig is om te groeien: er hoort een plan bij. En daar willen we je bij helpen. Samen kijken we naar wat er nodig is om je online doelstellingen te behalen, en successen te kunnen vieren.

De basis van je strategie komt tot stand uit grondig onderzoek en workshops. Daarna volgt een praktisch actieplan, waarbij alle data, technologie en kanalen samenkomen om jouw ambities om te toveren tot haalbare doelen. Dan kan het groeien écht beginnen.

Ambitie, daar houden we van

Uiteraard gaan we eerst met je in gesprek. Het is namelijk belangrijk dat we goed begrijpen wat je doet, en wat je ambities zijn. Onze ervaren en talentvolle consultants schrijven daarna een strategisch advies uit, over hoe deze case een succesverhaal gaat worden. Een strategisch traject is de volgende stap, bestaande uit eventueel onderzoek en één of meerdere sessies.

We voorzien je van inspiratie en leggen een kraakhelder actieplan op tafel.

Strategische benadering

Het doel: jou voorzien van inspiratie, en een concreet en kraakhelder actieplan op tafel leggen. Om het optimale rendement middels online marketing te bereiken, is het slim om nog enkele stappen te ondernemen.

Het traject, de modellen en processen hebben zich bij andere organisaties al bewezen. Afhankelijk van de behoeften bespreken we in meerdere sessies en brainstorms de positionering, bedrijfsstrategie en doelstellingen (OKR’s), product-market fit, strategic messaging, het online marketing plan, en komen we tot een rolverdeling en planning.

Praktisch & kraakhelder aanvalsplan

Progressie en een duidelijke visie. Een stip op de horizon, in rap tempo bereiken. Dat is wat jij en je collega’s zoeken in een actieplan.

Het online marketing plan vatten we kraakhelder samen in het Digital Growth Canvas. Want uit het strategisch traject volgen praktische aanbevelingen en quick wins: welke kanalen voor het beste resultaat zorgen, wat de doelstellingen en concrete targets zijn, en wie het ownership neemt.

Strategisch advies nodig?

Bij Fingerspitz werken strategen, online marketing- en data-consultants. Ben je benieuwd naar de potentie van jouw organisatie? Bel ons voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Jaap Jacobs
Managing director