Video

Bereik meer mensen, verhoog de interactie met je doelgroep en help je doelgroep waar dan ook in de customer journey. Je doet het met video: 54% geeft aan video’s van zijn of haar favoriete merken te willen zien. En 8% van de marketeers zegt tevreden te zijn met de ROI van video marketing.

Wij zetten dit in voor

  • E-sites Logo
  • E-sites Logo

Meer bereik, meer interactie, sterker merk

Ons brein verwerkt spraak twee keer sneller dan tekst. En beeld, inderdaad, zegt meer dan 1000 woorden.

Video is hét middel geworden om te communiceren. YouTube is de op één na grootste zoekmachine ter wereld. En ook Facebook, Instagram en zelfs LinkedIn hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de adoptie van video.

Met video ligt je bereik hoger, heb je meer interactie met je doelgroep en verstevig je de reputatie van je merk.

Slimme video’s

Tegelijkertijd is het produceren van goede video’s nog knap lastig, en duur ook. Dat is waarschijnlijk de reden waarom video nog geen belangrijk onderdeel van je content strategie is. Zonde, want video hoeft helemaal niet tijdrovend, duur en moeilijk te zijn. Tenminste, niet als je het slim aanpakt.

Bij Fingerspitz houden we van slimme producties. Niet alleen efficiënt bedenken, filmen en editten, maar ook alles eromheen, zoals het succes van het concept en de campagne. We zoeken naar de slimste manier om het maximale uit je beschikbare budget te halen.

Samen met jou kijken we wat het beste werkt om je doelstellingen te behalen. Heb je een corporate video nodig? Bumper ads voor YouTube? Een animatievideo om je product uit te leggen? Of een aftermovie van je event? We denken graag met je mee en produceren samen met jou een hoogwaardige video. En nogmaals: een slimme video aanpak hoeft niet veel te kosten. Zeker niet als je creativiteit koppelt aan data, zodat je test en weet wat het beste werkt en de ROI hoog blijft.

Meet je succes

We gaan voor performance. Dat wil zeggen: het maximale halen uit je video. En het leuke is: behalve bereik, interactie en brand equity, meten we ook de daadwerkelijke ROI van je video’s. We zijn niet alleen creatief en hebben de juiste marketing tools, maar weten ook hoe we video’s moeten produceren die aanzetten tot actie: meer kliks, interactie, conversies. Zo maken we video’s slim.

YouTube Ads of andere video content?

Hyper-converterende video’s voor YouTube, Instagram of een ander kanaal? Viral gaan met een creatief concept? Originele corporate video? Het kan allemaal met slimme video.