Evenementen

Fingerspitz organiseert regelmatig, vaak in samenwerking met partners en invloedrijke sprekers, evenementen op verschillende locaties. Let op: sommige evenementen zijn enkel op uitnodiging.

juli

Bepaalde CRO onderdelen moet je altijd in je standaard toolkit hebben staan. Aan de hand van die onderdelen, kom je erachter hoe bezoekers je website gebruiken, waar ze op vast lopen en hoe je dit kunt oplossen. En dat op een hands-on manier. Ben je hier nieuwsgierig naar? Lees er hier dan meer over en meld je aan voor de kennissessie!

september

The new kids on de block laten steeds vaker de bekende social media platforms, zoals Instagram en Facebook, links liggen. Ze schakelen over op nieuwe sociale media zoals Snapchat, TikTok en wat onbekende platformen zoals Caffeine en Vero. Welke platformen moet je in de gaten houden? En wat kun je hier als merk nu mee?

Ook de trend van één-op-één communicatie groeit enorm. Door middel van conversational marketing kun je op een eenvoudige manier de ervaring van een écht gesprek creëren met je doelgroep.Wie wil nou niet 100% klantgericht zijn op grote schaal?

Benieuwd naar deze thema’s? We praten je binnen no-time bij tijdens onze kennissessie. Meld je aan!

oktober

Nog een paar keer met je ogen knipperen en er staat weer een nieuw jaar voor de deur. Dat betekent dat er weer een goed plan van aanpak gemaakt moet worden. En dat een plan niet in cement gegoten moet worden, heeft 2020 wel bewezen. Maar hoe bepaal je nou een online marketing strategie voor 2021? We vertellen het je tijdens onze kennissessie. Begin 2021 met een kickstart!

november

Waar 2020 vooral een jaar was om snel te vergeten, blikken we tijdens deze kennis en koffie het liefst snel vooruit op wat er komen gaat in 2021. Onze trendwatchers bij Fingerspitz hebben namelijk uitgebreid onderzocht welke trends en ontwikkelingen blijven, of gedurende 2021 groot zullen worden. Tijdens onze kennissessie praten ze je helemaal bij! Aanmelden kan via deze link.