Groei is een formule

Growth Audit

In deze steeds veranderende wereld is het een uitdaging om bij te blijven. Misschien struggle je met het in kaart brengen van je huidige marketinginspanningen, of voel je de druk om de ROI van elke geïnvesteerde euro te rechtvaardigen. 

De vraag is niet óf je moet aanpassen, maar hoe. Dat ontdek je met behulp van een Growth Audit. Voor slechts €1950 duiken wij jouw huidige situatie: van data tot strategie en van SEO tot social media. We laten je zien wat er goed gaat, en vooral, hoe het nog beter kan.

Jouw voordelen van een Growth Audit?

 • Doelgerichte milestones: Samen definiëren we de mijlpalen die je moet bereiken.
 • Management summary: Een beknopt overzicht dat de hoofdpunten en aanbevelingen bevat.
 • Growth Funnel: Zie precies hoe bezoekers klanten worden.
 • Prestaties per discipline: Ontvang inzichten over hoe elke tak van jouw marketing en operaties presteert.
 • Volwassenheidsbeoordeling: We beoordelen hoe volwassen jouw strategieën zijn en vinden groeikansen.
 • Business case en ROI: We onderbouwen elke voorgestelde strategie, altijd met de focus op jouw rendement.
 • Sprint roadmap: Krijg snel resultaat door een geprioriteerde roadmap.
 • Investering: Een transparante kijk op de kosten van de voorgestelde groei-initiatieven. 

Hoe start je?

 1. Online vragenlijst: Het start allemaal met een vragenlijst die jou helpt om je huidige situatie en doelen helder te krijgen.
 2. Digitale kick-off: Samen gaan we dieper in op jouw antwoorden. Dit zorgt ervoor dat we alles begrijpen en jouw unieke uitdagingen aan kunnen pakken.
 3. Grondige analyse: Ons team van experts analyseert elke hoek van jouw bedrijf, van SEO tot social media en automatisering.
 4. Fysieke oplevering: Het eindresultaat? Een gedetailleerd groeiplan, inclusief een roadmap die jou stap voor stap naar succes leidt.

Waarom kiezen voor een Growth Audit?

Je staat onder constante druk om te bewijzen dat elke euro telt. Wij maken verborgen winstversnellers zichtbaar. Met onze Growth Audit krijg je niet alleen een rapport; je krijgt een actieplan, duidelijk en toepasbaar. En dat alles voor maar €1950.

Zet vandaag de stap naar verandering door contact op te nemen. Boek jouw Growth Audit en start jouw reis naar zichtbaar en meetbaar succes. Want echte groei? Die creëer je met kennis, inzicht en een beetje lef.