Kennis & Koffie: Branding & New Media

Iedere maand organiseren wij een Kennis & Koffie. Tijdens de Kennis & Koffie bespreken we de belangrijkste online marketing trends en ontwikkelingen, inspirerende content & slimme hacks!

Merken krijgen een stem, een persoonlijkheid. Social profielen zijn er niet meer enkel om een mooi overzicht te krijgen van de producten of diensten die een bedrijf verkoopt, maar juist het uithangbord. Een letterlijke handdruk. Een ontmoeting met je potentiële ambassadeur. En dit is ook juist wat gebruikers verwachten, simpelweg meer van een merk dan enkel de verkoop van producten. Het wordt steeds belangrijker dat de user-generated content van consumenten van hoge kwaliteit zijn voor merken. Met de opkomst van nieuwe platformen als TikTok en Clubhouse zien we een trend ontstaan waarbij merken hun volgers als het ware kunnen “opleiden/opvoeden”. Maar hoe speel je als organisatie hierop in? In deze Kennis & Koffie over Branding & New Media leren we je alles over de humanisering van merken en het inzetten van New Media in je branding.

Kun jij ook niet wachten om aan de slag te gaan met Branding & New Media? Meld je dan aan voor onze kennis en koffie van dinsdag 18 mei van 09.30 uur – 10.30 uur. Tijdens deze sessie vertellen Bas Boomaars (Lead content) en Celine Merkx (Lead Social) alles over Branding & New Media en hoe je dit het beste kunt aanpakken!

Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht.