Kennis & Koffie: Digital Marketing Trends voor 2023

Iedere maand organiseren wij een Kennis & Koffie. Tijdens deze sessies bespreken we de belangrijkste online marketing trends en ontwikkelingen, inspirerende content & slimme hacks! We organiseren deze sessies in digitale vorm.

Het digitale marketinglandschap is voortdurend in ontwikkeling. In de afgelopen tien jaar hebben we veel innovaties gezien die nu een standaard onderdeel van ons dagelijks leven zijn geworden

Juist omdat marketing in zo’n ongelooflijk tempo evolueert is het altijd weer een uitdaging om alle ontwikkelingen bij te houden. Maar het is wel nodig als je op de toekomst voorbereid wilt zijn. Door de trends in je strategie door te voeren blijf je onderscheidend én zal de klant eerder voor jou kiezen dan voor de concurrent.

Weet jij al wat je te wachten staat? En hoe die veranderingen jouw organisatie gaan beïnvloeden?

Meld je snel aan voor de Kennis & Koffie: digital marketing trends voor 2023 van dinsdag 15 november van 09:30 tot 10:30 uur. Tijdens deze digitale sessie nemen Paul van der Ven (Account strateeg digital marketing) en Rick Droger (Account strateeg digital marketing) je mee in de nieuwste digital marketing trends die we verwachten voor het nieuwe jaar.

Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht.