Digital strategy

Iedere maand organiseren wij een Kennis & Koffie. Tijdens deze sessies bespreken we de belangrijkste online marketing trends en ontwikkelingen, inspirerende content & slimme hacks! In verband met het coronavirus organiseren we deze kennissessies op dit moment enkel in digitale vorm.

Nog een paar keer met je ogen knipperen en er staat weer een nieuw jaar voor de deur. Dat betekent dat er weer een goed plan van aanpak gemaakt moet worden. En dat een plan niet in cement gegoten moet worden, heeft 2020 wel bewezen. Maar hoe bepaal je nou een online marketing strategie voor 2021? Hoe ziet de roadmap er voor de komende kwartalen uit? Welke doelen koppel je hieraan en hoe behaal je ze vervolgens? Tijdens deze sessie vertellen Jaap en Ramez over goalsetting methodes en hoe je hier succes mee behaalt. 

Heb jij ook zin in een een dosis inspiratie voor je marketing strategie voor volgend jaar? Meld je dan aan voor onze kennis en koffie van dinsdag 13 oktober van 09.30 – 11.30 uur. Tijdens deze sessie zullen Jaap Jacobs (Managing Director) en Ramez Khader (Manager Online Marketing) je praktische handvatten geven voor een solide online marketing strategie. 

INSCHRIJVING GESLOTEN.