Kennis & Koffie: Direct2Consumer Strategy

Iedere maand organiseren wij een Kennis & Koffie. Tijdens deze sessies bespreken we de belangrijkste online marketing trends en ontwikkelingen, inspirerende content & slimme hacks! We organiseren deze sessies in digitale vorm.

Steeds meer leveranciers kiezen ervoor om direct te gaan leveren aan de consument. We noemen deze strategie ook wel Direct2Consumer (D2C). Maar hoe pak je dit als organisatie aan? In deze Kennis & Koffie over Direct2Consumer Strategie geven we antwoord op vragen als: hoe positioneer ik mijn bedrijf en bepaal ik mijn doelstellingen? Wie is mijn doelgroep en hoe breng ik op een creatieve manier de juiste boodschap over? Hoe optimaliseer ik mijn D2C campagnes en funnel? In slechts een uurtje tijd leren we je hoe je zelf aan de slag kunt met een D2C kanaal.

Kun jij ook niet wachten om aan de gang te gaan met een Direct2Consumer strategie? Meld je dan aan voor onze kennis en koffie van dinsdag 13 april van 09.30 uur – 10.30 uur. Tijdens deze sessie vertelt Ramez Khader (Manager Online Marketing) alles over Direct2Consumer Strategy en hoe je dit het beste kunt aanpakken!

Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht.