Kennis & Koffie: Google Analytics 4

Iedere maand organiseren wij een Kennis & Koffie. Tijdens deze sessies bespreken we de belangrijkste online marketing trends en ontwikkelingen, inspirerende content & slimme hacks! We organiseren deze sessies in digitale vorm.

Google Analytics 4 wordt steeds verder uitgebreid en biedt de gebruiker steeds meer mogelijkheden. Nu Universal Analytics wordt uitgefaseerd is het van belang om te focussen op de mogelijkheden binnen GA4.

Google Analytics 4 ontwikkelingen
Maar wat is er eigenlijk veranderd ten opzichte van Universal Analytics? Hoe werkt het geheel nieuwe gegevensmodel en hoe zit het met privacy binnen GA4? We nemen je graag mee in de laatste ontwikkelingen binnen Google Analytics 4.

Google Analytics 4 in de praktijk
Hoe gebruik je het en hoe lees je waardevolle informatie op de juiste manier uit? Dit laten we je graag zien aan de hand van een demo.

Vorig jaar gaven we in juni een demo rondom Google Analytics 4. Maar wat is er precies veranderd ten opzichte van toen? Dit en nog veel meer vertelt Jan van den Broek (Data & Automation Consultant) je tijdens de Kennis & Koffie over Google Analytics 4 op dinsdag 7 maart van 09:30 tot 10:30 uur. Naast een live demo, zoomt hij ook in op de laatste updates & theorie├źn en geeft hij je praktische tips om zelf aan de slag te gaan!