Online marketing trends & ontwikkelingen 2021

Iedere maand organiseren wij een Kennis & Koffie. Tijdens deze sessies bespreken we de belangrijkste online marketing trends en ontwikkelingen, inspirerende content & slimme hacks! In verband met het coronavirus organiseren we deze kennissessies op dit moment enkel in digitale vorm.

Waar 2020 vooral een jaar was om snel te vergeten, blikken we tijdens deze kennis en koffie het liefst snel vooruit op wat er komen gaat in 2021. Onze trendwatchers bij Fingerspitz hebben namelijk uitgebreid onderzocht welke trends en ontwikkelingen blijven, of gedurende 2021 groot zullen worden. Tijdens deze kennis en koffie ben je in een kleine 2 uur helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op zowel leadgen als e-commerce gebied. Lean back & enjoy the show!

Heb jij ook zin in een een dosis inspiratie voor je marketing strategie voor volgend jaar? Meld je dan aan voor onze kennis en koffie van dinsdag 10 november van 09.30 – 11.30 uur. Tijdens deze sessie zullen Tim van IJsendoorn (Partner en Innovation Manager) en Desiree van der Horst (Growth & Experiment Agitator) vertellen wat ons staat ons te wachten in de toekomst op het gebied van online marketing.

Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht.