Kennis & Koffie: the Power of CRO

Iedere maand organiseren wij een Kennis & Koffie. Tijdens deze sessies bespreken we de belangrijkste online marketing trends en ontwikkelingen, inspirerende content & slimme hacks! We organiseren deze sessies in digitale vorm.

Je website wordt goed gevonden in Google. Je advertenties in Google Ads en social media zijn een denderend succes. Over de traffic die naar je website komt, heb jij dan ook he-le-maal niets te klagen. Maar: toch haal je niet voldoende rendement uit al die bezoekers. Ze converteren te weinig, niet vaak genoeg, of de orderwaarde is te laag. Heb je het gevoel dat het beter kan? Zet in op de kracht van CRO! Waarom zou je beginnen met conversie optimalisatie? Een betere vraag is eigenlijk: waarom niet? Wie een website of webshop beheert, kan eigenlijk niet om conversion rate optimization (CRO) heen.

Heb jij ook zin in een een dosis inspiratie omtrent CRO? Meld je dan aan voor onze kennis en koffie van dinsdag 9 februari van 09.30 – 10.30 uur. Tijdens deze sessie neemt Jonas Timmer (Lead CRO) ons mee in de kracht van CRO.

Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht.