Kennis & Koffie: The next step in Search

Iedere maand organiseren wij een Kennis & Koffie. Tijdens de Kennis & Koffie bespreken we de belangrijkste online marketing trends en ontwikkelingen, inspirerende content & slimme hacks!

Als organisatie wil je natuurlijk online zo goed mogelijk vindbaar zijn. SEA en SEO zijn dan ook vaak een belangrijk onderdeel van je online marketingactiviteiten. Maar, wat zijn de nieuwste en belangrijkste trends? En hoe ga je hier zelf direct mee aan de slag? In deze kennis en koffie besteden we aandacht aan hoe je deze trends direct kunt inzetten en wat we nog meer kunnen verwachten in de toekomst. Je bent hierdoor in een uurtje tijd helemaal klaar voor de volgende stap op het gebied van Search Marketing!

Heb jij ook zin in deze dosis inspiratie rondom Search Marketing? Meld je dan aan voor onze kennis en koffie van dinsdag 9 maart van 09.30 – 10.30 uur. Tijdens deze sessie vertellen Joris Krauweel (Lead SEO) en Elco Leenders (Lead SEA) alles over de mogelijkheden & trends rondom zoekmachine marketing en de stappen die je nu al kunt zetten.

Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht.