Maud Huidekoper

"Ik was al fan van cookies voordat ik wist waar ze voor waren."

Maud Huidekoper

Trainee online marketing

Maud Huidekoper

Maud heeft tijdens het afronden van haar Bachelor Communicatie voor het eerst voorzichtig kennisgemaakt met Online Marketing. Toen ze in 2018 samen met haar compagnon een zowel fysieke als online tassen winkel is begonnen is de vonk volledig overgeslagen. Als Online Marketing Trainee bij Fingerspitz hoopt ze de fijne kneepjes van het vak te leren en uiteindelijk te ontpoppen als echte Online Marketing Consultant.

Maud is ervan overtuigd dat het hebben van een sterke Online Marketing strategie essentieel is voor het exponentieel laten groeien van een bedrijf; van start-up tot corporate. Zelf is ze groot voorstander van groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Vandaar dat ze zich ook als een vis in het water voelt binnen de online marketingwereld!

Buiten haar voorliefde voor tassen, spendeert ze het liefst hele dagen op het terras met haar vriendinnen Pinot Grigio en Gin Tonic. Spot je haar niet op een terras? Dan is ze waarschijnlijk in de sportschool of stapt ze in haar grijze Fiatje om bij haar familie in Limburg op de koffie (met vlaai) te gaan.