Boukje Vullers

Boukje Vullers

""Continu blijven leren en jezelf ontwikkelen is naar mijn mening zeer belangrijk. Online marketing is voor mij daarom een interessant en uitdagend vakgebied.""

Boukje Vullers

Online marketing consultant

Nog niet zo heel lang geleden is ze afgestudeerd van de opleiding Food & Business Management in Nijmegen, waar ze tijdens haar minor in Den Bosch voor het eerst kennismaakte met online marketing. Als klap op de vuurpijl verzorgde Fingerspitz een interessant gastcollege tijdens die minor. Toen wist ze het zeker: dit vak is echt héél tof.

Ze staat iedere dag weer te popelen om resultaten te boeken. Fingerspitz is bovendien dé plek om jezelft te ontwikkelen. Dat dacht zij ook, en zo geschiedde.

“Een echte online marketing expert” is wat ze wilt worden. Tijdens haar traineeship kreeg ze daarom de nodige trainingen, workshops en “helaas” ook een stapel huiswerk om zich voor te bereiden voor verschillende examens. Dacht ze net van het studeren af te zijn…

Voor de rest houdt Boukje wel van een beetje gezelligheid en heeft een passie voor ‘food’. Buiten werktijden om kijkt ze graag vlogs, en is ze te vinden in restaurants of op het terras met vrienden en familie. Ook een reisje naar het buitenland is wel voor Boukje weggelegd.

Blogartikelen van Boukje Vullers