Desiree van der Horst

"Dankzij de wekelijkse kennissessie houden we elkaar op de hoogte van alle nieuwtjes op ons vakgebied, waardoor we blijven groeien qua kennis. #GreatMindsThinkAlike"

Desiree van der Horst

Lead CRO

Desiree van der Horst

Desiree, online gedragsmarketeer bij Fingerspitz, heeft een master in Economische Psychologie. “Economische psychologie? Dus jij behandelt economen die overspannen zijn?” Nee, maar bij deze studie heeft Desiree wel erg veel inzicht gekregen in hoe psychologie ten grondslag ligt aan consumptie en ander economisch gedrag. Met deze bagage aan kennis is het natuurlijk erg interessant om te kijken naar welke beweegredenen bezoekers hebben in het maken van hun online beslissingen.

Haar Fingerspitz-carrière is ze begonnen met een traineeship, waarbij ze er al snel achter kwam dat conversie optimalisatie helemaal haar ding is. Samen met eyetracking. Nét even dat stapje extra doen door te kijken hoe mensen tot hun beslissingen komen, zorgt ervoor dat Desiree haar vak vol passie kan uitoefenen.

Is ze niet op kantoor? Grote kans dat ze tijd spendeert met haar kat (waar ze eigenlijk allergisch voor is), haar schoenencollectie aan het uitbreiden is, of razendsnel op latten (of een board) de berg afkomt!

Bekijk de showcases waar Desiree aan heeft gewerkt