Dylan van Minde

"Door mijn competitieve instelling kom ik elke dag naar werk om te winnen."

Dylan van Minde

Accountmanager

Dylan van Minde

De interesse in online marketing is bij Dylan ontstaan tijdens zijn afstudeeropdracht voor een grote retailer binnen de woonbranche. Hier mocht hij namelijk voor het eerst meekijken op de marketingafdeling en zag hij hoeveel invloed online marketing kan hebben op het succes van een bedrijf.

Na het afronden van de studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Avans in Breda was hij zo enthousiast over marketing, dat hij is blijven werken bij zijn afstudeeradres. Dylan is uiteindelijk in contact gekomen bij Fingerspitz omdat hij zoekende was naar een uitdagende plek waar hij zich continu kan blijven ontwikkelen. Het traineeprogramma Business Development bieden hem de mogelijkheid om een sterke basis te leggen op het gebied van online marketing en daarnaast zijn soft skills te ontwikkelen die nodig zijn voor succesvolle acquisitie. Aspecten waar Dylan veel energie van krijgt is samenwerken, successen behalen, energieke collega’s en klanten, een goede discussie en het continu blijven leren.

Deze aspecten komen overigens ook prominent terug in zijn privé leven. In zijn vrije tijd speelt Dylan namelijk op professioneel niveau hockey. Hier leer je dat wanneer je op een goede manier samenwerkt, je altijd 100% energie levert, je blijft doorzetten en je continu wilt blijven verbeteren, succes uiteindelijk altijd volgt.