Elaine Dauvillier

"A brand’s social presence is only as successful as the strategy that underpins it."

Elaine Dauvillier

Social media consultant

Elaine Dauvillier

Elaine is tijdens haar studie International Media en Entertainment Management aan de NHTV altijd op zoek geweest naar uitdagingen binnen de wereld van online marketing. Een toffe en leerzame stage in Australië, social media strategieën bedenken voor verschillende bedrijven en website optimalisatie en SEO. Haar doel is om door te groeien naar een echte marketing expert. Verder ontwikkelen bij Fingerspitz was voor haar dan ook de logische volgende stap. Bij Fingerspitz kan ze zich ontwikkelen op alle vlakken van online marketing, maar vooral binnen haar favoriete vakgebied: social media!

Als een echte social media junkie houdt Elaine elke dag de nieuwste ontwikkelingen in de gaten, maakt ze video’s voor haar eigen YouTube kanaal en checkt ze wekelijks haar Instagram analytics. Alles om maar up-to-date te blijven in de snel veranderende digitale wereld.

Is Elaine niet bezig met social media? Dan staat ze in de sportschool of volgt ze hip-hop trainingen. Ook is ze vaak in de stad te vinden voor een borrel of om te shoppen.