"Relevantie van verkeer is het doel, de verschillende kanalen zijn het middel. Mijn uitdaging als online marketeer? Zorgen dat beide elkaar versterken!"

Elco Leenders

Lead SEA

Elco Leenders

Als opgeleide marketeer weet Elco als geen ander dat consumenten en bedrijven een bijzondere band hebben. Door het stereotype beeld van bepaalde ‘hebzuchtige & commerciële’ bedrijven, lijkt op het eerste oog een soort haat-liefde verhouding te bestaan tussen beide partijen. ‘Toch is dit volgens mij niet de standaard,’ zegt Elco. ‘De crux als marketeer zit hem in het vinden van de ‘liefde verhouding’ tussen bedrijf en consument, waarbij een win-win situatie ontstaat: zowel de consument als het bedrijf hebben baat bij de relatie.’ Die liefde verhouding waar hij het over heeft? Dat nastreven is voor Elco de reden om op maandag weer aan de slag te gaan.

Hoe Elco denkt die liefde-verhouding tussen bedrijf en consument te behalen? ‘Door oren en ogen open te houden naar wat de klant het liefste heeft. Je moet zorgen dat de juiste kanalen, inzet en budgetten worden gebruikt om het meest optimale resultaat te behalen.’

Elco staat verder bekend als wandelende encyclopedie als het gaat om muziek, en speelt in zijn vrije tijd dan ook graag wat melodieën op gitaar. Daarnaast sport Elco regelmatig en drinkt hij graag bier of een van zijn zelf opgehaalde wijnen uit Frankrijk of Italië.