"Groei realiseren door slimme en tactische keuzes te maken, daar krijg ik energie van!"

Fay Carli

Digital Marketing Consultant

Fay Carli

Fay heeft de opleiding Communicatie afgerond aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na haar afstuderen werd ze het online marketingvak ingezogen; meetbare campagnes, een bak aan data en zichtbaar resultaat. Als iemand die graag gegronde en weloverwogen keuzes maakt, klonk dat als muziek in de oren!

Aan de start van haar carrière heeft ze een aantal jaar ervaring opgedaan aan bureauzijde als digital marketing consultant. Vervolgens heeft ze de overstap gemaakt naar klantzijde, waar ze als online marketeer werkte en dus veel aan alle knoppen zat. Haar expertise ligt bij SEA, maar ze vindt het vooral leuk om naar het volledige online marketing plaatje te kijken. Vanuit die blik haalt ze energie uit het uitwerken van online marketing strategieën. Dit doet ze vol enthousiasme in haar rol als digital marketing consultant bij Fingerspitz!

In haar vrije tijd vindt Fay het leuk om te koken, te sporten en vintage kleding te shoppen. Verder heeft ze twee katten. Dus naast haar baan als consultant bij Fingerspitz, is ze ook full time kattenvrouw.