"Niet alleen het verzinnen van oplossingen, maar ook het daadwerkelijk realiseren ervan is wat mij enthousiast maakt!"

Ian Bosman

Digital design specialist

Ian Bosman

Ian is altijd op zoek naar uitdagingen en competitie. Een ICT’er met een passie voor design bij een online marketing bureau, dit klinkt misschien niet als de meest logische combinatie maar bewust buiten de lijntjes kleuren is voor hem totaal geen probleem. Een mooie match met Fingerspitz, dus.

Een opdracht met veel vrijheid, zelf invulling en oplossingen voor een probleem verzinnen is waar Ian enthousiast van wordt. En voor hem houdt het ook niet op bij het alleen verzinnen van ideeën en oplossingen, dankzij zijn opleiding kan hij dit ook daadwerkelijk realiseren! Met zijn afstudeeropdracht bij Fingerspitz zit hij dan ook écht op het juiste adres, hier kan hij namelijk zijn kennis die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan tijdens zijn opleiding toepassen en combineren met het online marketing gebied waar Fingerspitz expert in is.

Naast concepting, design en development heeft Ian natuurlijk ook nog andere interesses. Die uitdaging en competitie waar hij naar op zoek is vindt hij ook in zijn hobby’s. Handbal, hardlopen en iedere januari naar de sportschool is hoe hij graag zijn tijd spendeert en zijn frustraties kan uiten. Deze frustraties komen vooral van het gamen waar hij misschien wel iets te serieus mee bezig is. Als hij niet aan het sporten of gamen is in zijn vrije tijd dan is hij waarschijnlijk aan het genieten van een film, serie of een lekker biertje!