Iwan Luijks

Iwan Luijks

""Met de juiste technieken de juiste oplossingen brengen, dat maakt het werk zo top en uitdagend.""

Iwan Luijks

Back-end developer

Al op jonge leeftijd kwam Iwan in aanraking met programmeren. Sinds het moment dat de eerste “Hello World” op het scherm stond en hij begon met het bouwen van zijn eigen applicaties en webpagina’s, is hij vast blijven kleven in de wereld van software- en webdevelopment. Bij Fingerspitz ontwikkelt hij koppelingen en automatiseert hij routine-taken als één van de dragende krachten van het developmentteam. Hij pakt alles aan!

“Het tofste aan het bouwen van tools? Dat ik van alle marketeers die om me heen werken direct hoor wat wel en niet werkt voor hen. Dan kun je écht maatwerk leveren. Het geeft echt voldoening als je hoort dat je collega’s sneller en beter hun werk kunnen doen, dankzij jouw product.”

Verder is Iwan geïnteresseerd in zo’n beetje alles wat er in de wereld gaande is: hij volgt het nieuws, nationaal en internationaal, op de voet. Maar het liefst gaat hij dingen ondernemen met zijn zoontje. En heeft hij geen papa-dag? Dan staat hij maar wat graag in de kroeg met zijn vrienden.