Jelmer Dingemanse

"Je kunt met een website alleen succesvol zijn wanneer je (klant)data weet om te zetten naar commercieel succesvolle acties."

Jelmer Dingemanse

Manager Data & Automation

Jelmer Dingemanse

Na jarenlang als online marketeer te hebben gewerkt in Zeeland, werd het voor Jelmer tijd voor een nieuwe uitdaging. Niet alleen bij een nieuw bedrijf, maar ook in een nieuwe provincie!

Deze leergierige, nieuwsgierige, sociale en sportieve Zeeuw wil zijn kennis bij Fingerspitz nog meer verbreden. Hij haalt er veel voldoening uit wanneer het optimaliseren van een website leidt tot meer conversies en/of hogere bezoekersaantallen. Op zoek gaan naar nieuwe kansen voor een klant ziet hij dan ook als een mooie uitdaging.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en zijn kennis up-to-date te houden volgt Jelmer graag blogs en webinars. De opgedane kennis deelt hij met collega’s, maar hij leert ook graag van anderen. Goed samenwerken is hierbij essentieel; twee weten namelijk meer dan één! Nieuwe mogelijkheden pakt hij zo snel mogelijk op, zodat klanten hier direct van profiteren.

In zijn vrije tijd is Jelmer vaak aan het sporten: hardlopen, tennis, fitness en voetbal. Daarnaast doet hij graag een drankje met familie en vrienden, kijkt hij Netflix of is hij op reis!