Karlijn Smolders

"Met behulp van mijn enthousiasme hoop ik de klant zo goed mogelijk op weg te helpen met het vinden van de juiste oplossing voor zijn/haar vraagstuk."

Karlijn Smolders

Business Development

Karlijn Smolders

Karlijn studeerde een paar jaar geleden af in International Business and Languages aan Avans Hogeschool Den Bosch. Haar studietijd bracht ze echter niet alleen door tussen de Bossche bollen. Voor een stage op de marketingafdeling van een home- & giftware bedrijf in Sydney, vertrok ze zonder twijfel naar de kangoeroes. Hier ontdekte ze haar passie voor marketing. 

Door haar enthousiaste karakter en brede opleiding twijfelde Karlijn vaak tussen sales en marketing. De perfecte balans tussen deze twee vond ze in de rol van Business Development Trainee binnen Fingerspitz. Hier kan ze zichzelf verder ontpoppen binnen het salesteam, terwijl ze haar kennis en passie voor online marketing steeds verder uitbouwt. In deze leerzame rol is ze dagelijks bezig met leadgeneratie, klantcontact en onderzoek naar mooie kansen. 

Niet alleen op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk vlak is Karlijn dol op sociaal contact. In het dagelijks leven gaat ze graag samen met vriendinnen gezellig een paar drankjes doen, terwijl ze de oren van je hoofd kletst. Vind je haar in de zomer niet op een terrasje? Dan vind je haar op een festival! Verder is Karlijn er dol op om Nederland zo nu en dan te ontvluchten om de rest van de wereld te ontdekken. Het liefst reist ze de hele wereld over!