Kaylie Verhagen

Kaylie Verhagen

"“Kennis is macht, maar kennis delen is kracht. Dat is waarom we bij Fingerspitz investeren in kennisoverdracht. Onderling, maar ook tijdens evenementen en één-op-één met onze klanten. Want alleen samen zijn we super slim in online marketing.”"

Kaylie Verhagen

Business Development Manager

Voordat Kaylie bij Fingerspitz aan de slag ging, werkte zij bij een business community om organisaties te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Dankzij deze ervaring weet zij in haar huidige functie als Business Development Manager bij Fingerspitz goed in te schatten wat klanten en prospects nodig hebben om te groeien met behulp van online marketing. Haar achtergrond in Hospitality maakt dat zij klanten voorop stelt, sociaal is en het belangrijk vindt om in samenspraak met de klant te kijken naar een passende oplossing.

Om als organisatie succesvol te zijn in de snel veranderende digitale economie waarin we vandaag de dag leven, is het opdoen van nieuwe kennis essentieel. Kaylie maakt zich hier binnen Fingerspitz hard voor door middel van het organiseren van evenementen waarbij kennisoverdracht centraal staat.

Daarnaast noemt Kaylie zichzelf een “echte muzieknerd”, gaat ze wekelijks naar de sportschool voor een les hot yoga en leest ze in haar vrije tijd graag over positieve psychologie en persoonlijke ontwikkeling.

 

Blogartikelen van Kaylie Verhagen