"“Online marketing is iets waarbij je nooit uitgeleerd bent. Je kunt jezelf blijven ontwikkelen en hierin gebruik maken van elkaars kennis en kwaliteiten.”"

Kim Naeijé

Digital Marketing Consultant

Kim Naeijé

Kim is net klaar met haar studie International Business & Management op de Hogeschool Rotterdam. Tijdens haar studie lagen haar interesses vooral in de digitale marketing aspecten. Echter kwamen deze interesse niet alleen tot recht in Nederland maar heeft zij vijf maanden in London gewoond en voor het eerst kennis mogen maken met de kneepjes van het vak. De verschillende stages en werkervaringen hebben deze interesse alleen maar verder opgewekt.

Kim is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, ervaringen en is vooral erg leergierig. Dat is dan ook een van de redenen dat zij heeft gekozen voor het traineeship Digital Marketing bij Fingerspitz. Het fascineert Kim hoe je als bedrijf of individu je publiek online bereikt en daarmee groei genereerd. Afhankelijk van hoe goed je dit uitvoert kan dit soms op een heel hoog tempo gebeuren. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden en hierin wil zij zichzelf graag wegwijs maken om door te kunnen groeien als een expert op dat gebied.

In Kim haar vrije tijd is ze vooral bezig met tijd doorbrengen met haar vrienden en familie. Daarnaast heeft Kim een aantal verschillende sporten uitgeprobeerd waaronder judo en hockey maar is zij nu vooral buiten aan het hardlopen of in de fitnessruimtes te vinden. Als het kan reist ze daarnaast graag de wereld rond. Kim heeft al een aantal verschillende continenten mogen zien, maar wat haar betreft worden er dat de komende jaren nog veel meer!

Kennis die Kim heeft gedeeld