Kristie Beliën

"Op succesvolle campagnes die bijdragen aan landelijke bekendheid ben ik onwijs trots. Mooi om deel uit te maken van zoiets groots."

Kristie Beliën

Account Strateeg

Kristie Beliën

Kristie is (net als veel andere collega’s) een talentje uit de eigen Fingerspitz-kweekvijver. Begonnen als trainee, maar inmiddels al enkele jaren onmisbaar in het team. Ze raakte tijdens haar hbo-opleiding al in de ban van online marketing en is nu uitgegroeid tot een ware allround online marketeer.

Wat deze spin in het web het leukste aan haar werk vindt? De afwisseling. Hierdoor gaat ze elke dag met plezier naar haar werk. Een 9-tot-5-mentaliteit kent deze harde werker dan ook niet. Of het nu zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren of display is, Kristie vindt het allemaal even leuk. Om op de hoogte te blijven van het laatste online marketing nieuws leest ze graag blogs over haar vakgebied.

In het weekend zoekt Kristie de gezelligheid op met vrienden en doet ze aan hardlopen (tenzij ze ‘winterstop’ heeft). En hoe gek Kristie ook is op haar werk, zo af en toe verlaat ze toch het kantoor voor een mooie reis.

Bekijk de showcases waar Kristie aan heeft gewerkt