"Mijn ultieme online marketing strategie begint met goed luisteren naar jouw ideale klant om samen verder te groeien naar een duurzame relatie."

Lars Dam

Online marketing consultant

Lars Dam

Lars heeft altijd al een creatieve en energieke geest gehad, waardoor hij al vroeg een passie en interesse voor communicatie en marketing ontwikkelde. Als student Communicatie op de Fontys Hogescholen in Tilburg wist hij met de juiste dosis lef, creativiteit en positiviteit zich te ontwikkelen tot een gedreven allround communicatie & marketing professional met een focus op online. 

Na zijn afstuderen heeft Lars al een aantal jaar ervaring opgedaan in verschillende online marketing disciplines en werd het tijd voor een nieuwe uitdaging, die hij bij Fingerspitz heeft gevonden! Lars is een echt ‘mensenmens’ en haalt veel energie uit het werken in teamverband. Hij streeft altijd een prettige en professionele samenwerking na met collega’s en klanten om zo toe te werken naar het behalen van de beste online resultaten! 

Buiten werktijden probeert hij zo veel mogelijk avontuurlijke reizen te maken, om zo voor zijn 30e in ieder continent een voetstap gezet te hebben. Dichter bij huis brengt hij veel van zijn tijd door bij vrienden & familie in Breda. Daarnaast probeert Lars Netflix uit te spelen, gaat hij graag naar concerten & festivals en loopt hij de tegels uit de stoepen tijdens zijn hardlooptrainingen.