Lotte in de Weij

"Good content is not storytelling, it's telling your story well."

Lotte in de Weij

Content Marketeer

Lotte in de Weij

Tijdens haar studie Communicatie aan Avans Hogeschool in Breda is Lotte opgeleid tot een allrounder in het communicatievak. Het op de juiste manier aanspreken en bereiken van de doelgroep of klant én top of mind blijven, dat is wat telt. Haar stage bij een social media bureau zorgde ervoor dat haar interesses in de digitale wereld getriggerd werden. Wat ze daar zo interessant aan vindt? Deze wereld, die altijd in beweging is, zorgt ervoor dat je zelf nooit bent uitgeleerd. Want tja, stilstaan is achteruit gaan!

Na haar diploma te hebben behaald heeft ze zich de afgelopen jaren voornamelijk verdiept in content, tekstschrijven en social media. Fingerspitz is op dit moment een logische vervolgstap. Met zoveel kennis en specialisten in huis wil ze zichzelf hier ontplooien tot een ervaren marketeer. Ze vindt het belangrijk om alle mogelijkheden tegen elkaar af te strepen en op de best mogelijke manier de eindstreep te behalen. Of het nu met collega’s is of met klanten.

Ontspanning vindt Lotte in het lezen van een goed boek, het uitproberen van een nieuw recept, een leuke serie en (veel!) tijd doorbrengen met vrienden en familie. Als Zeeuwse in Brabant heeft ze het begrip ‘gezelligheid kent geen tijd’ helemaal eigen gemaakt. Lekker uit eten gaan of een drankje in de stad of op het terras? Kom maar op!