Louise IJpelaar

Louise IJpelaar

""Werken in een team verdeelt de taken, maar verdubbelt tegelijk het succes.""

Louise IJpelaar

Account manager

Louise kwam tijdens een project voor haar studie International Media & Entertainment Management in 2018 voor het eerst in aanraking met Fingerspitz. De professionaliteit maar tegelijkertijd OOK de persoonlijke sfeer op kantoor bleef direct bij haar hangen.

De passie voor marketing was er altijd al. Vooral de psychologische kant interesseert Louise het meest, maar ze twijfelde over hoe ze deze richting op zou kunnen gaan. Toen ze moest kiezen voor een afstudeerstage, was haar snel duidelijk dat Fingerspitz een goede en stabiele start zou zijn om de online marketing wereld in te stappen.

Louise is een zeer sociaal persoon. Ze vindt het fijn om met andere te discussiëren en ideeën te delen. Gelukkig gebeurt dit bij Fingerspitz dagelijks: kennisdeling is een belangrijk onderdeel van de werkwijze. Ook zoekt ze altijd naar uitdaging, en stelt graag (vaak ook creatieve) doelen voor zichzelf.

Ook in haar privéleven komt dit terug. Ze staat graag in de keuken, waar ze met restjes en ingrediënten van verschillende cuisines iets lekkers in elkaar flanst. Ze houdt ook van reizen en verschillende culturen ontdekken (en proeven natuurlijk)! Ze schrijft over haar ervaringen en observaties tijdens haar reizen en persoonlijke ontwikkeling in haar blog: littlefootprintz.blog.

Blogartikelen van Louise IJpelaar