Louise IJpelaar

"Werken in een team verdeelt de taken, maar verdubbelt tegelijk het succes."

Louise IJpelaar

Account manager

Louise IJpelaar

Louise kwam tijdens een project voor haar studie International Media & Entertainment Management in 2018 voor het eerst in aanraking met Fingerspitz. De professionaliteit maar tegelijkertijd de persoonlijke sfeer op kantoor bleef direct bij haar hangen.

De passie voor marketing was er altijd al. Vooral de psychologische kant interesseert Louise het meest, maar ze twijfelde over hoe ze deze richting op zou kunnen gaan. Toen ze moest kiezen voor een afstudeerstage, was haar snel duidelijk dat Fingerspitz een goede en stabiele start zou zijn om de online marketing wereld in te stappen. Ze onderzocht hoe bedrijven meer waarde kunnen halen uit bestaande klanten, door het inzetten van relevante Web Push Notificaties

Louise is een zeer sociaal persoon. Ze vindt het fijn om met andere te discussiëren en ideeën te delen. Dat was ook de reden dat ze sinds 2019 van start is gegaan als Account Manager. Samen sparren met klanten en het zoeken naar uitdagingen geeft haar energie. Ook stelt ze graag (vaak ook creatieve) doelen voor zichzelf.

Ook in haar privéleven komt dit terug. Ze staat graag in de keuken, waar ze met restjes en ingrediënten van verschillende cuisines iets lekkers in elkaar flanst. En dat ook nog volledig veganistisch. Als je dus nog inspiratie nodig hebt voor je diner dit weekend, vraag maar raak! Ze houdt daarnaast ook van reizen en verschillende culturen ontdekken (en proeven natuurlijk)!