Martijn Maanders

"In de dynamische wereld van Online Marketing zijn er iedere dag nieuwe dingen te leren. De dag van gisteren is de dag van morgen niet. De online wereld zal altijd blijven veranderen en hier wil ik graag deel van uitmaken. "

Martijn Maanders

Trainee online marketing

Martijn Maanders

Al van jongs af aan is Martijn geĆÆnteresseerd in de dynamische ICT en online marketing wereld. Tijdens zijn studie CommerciĆ«le Economie aarzelde hij dan ook niet om de minor online marketing te volgen.

Na zijn studie ging hij 2 jaar aan de slag als marketing medewerker. Hier bleek echter dat hij zich niet verder kon ontwikkelen binnen de online marketing. Om zijn ambities na te streven, ging hij dus op zoek naar een manier om kennis te vergaren en zijn skills in de online marketing uit te breiden. Een traineeship bij Fingerspitz is voor hem de kans om zich te ontwikkelen tot een volwaardig online marketing consultant.

Met een frisse blik en vol motivatie gaat Martijn zijn traineeship in. Zijn grootste interesses liggen binnen social media, conversie en zoekmachine optimalisatie. Echter geeft Martijn wel aan dat hij zich op alle onderwerpen wil gaan toespitsen. Anders kan hij zichzelf geen volwaardig online marketing consultant noemen.

Als Martijn niet in de sportschool aanwezig is kun je hem vinden op zijn motor of een festival. Misschien ook wel ergens aan de andere kant van de wereld. Op een onbewoond eiland met een cocktail en zijn vriendin. Reizen is namelijk zijn grootste passie.