Martine de Meijer

"Het vertrekpunt is een slimme strategie, gevolgd door de uitvoering waarbij we continu bijsturen en experimenteren. De kleinste aanpassingen zorgen vaak voor de grootste groei!"

Martine de Meijer

Lead SEO

Martine de Meijer

Martine gebruikt haar kennis en ervaring op het gebied van online marketing om een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van mensen en organisaties. Na haar opleiding Communicatie werd het snel duidelijk dat ze verder wilde met online marketing. Inmiddels heeft ze vele jaren ervaring aan de bureauzijde, waardoor ze precies weet wat er gedaan moet worden om de gestelde doelstellingen te behalen. Het geeft haar energie en plezier om samen te werken met andere gedreven digital marketing specialisten. Werken vanuit een slimme strategie, regelmatig kennis delen en zo van elkaar leren is de basis om iedere dag weer een stukje verder te groeien!

Haar vrije tijd brengt Martine graag door met haar vriendin, familie en vrienden. Lekker uitwaaien aan het strand, mooie reizen maken, haar fotografie skills verder ontwikkelen of handen uit de mouwen op de moestuin.

Kennis die Martine heeft gedeeld