Maurice de Moor

"Ik ben er voor jou om samen verder te groeien!"

Maurice de Moor

Online marketing consultant

Maurice de Moor

Maurice is in de afgelopen jaren met de verschillende aspecten van online marketing in aanraking gekomen. Dit is allemaal begonnen tijdens zijn minor online marketing aan het Avans in Breda. Na het volgen van deze minor is Maurice gegrepen door online marketing en is hij verder gaan werken bij een online marketing bureau. Door voor verschillende klanten te werken heeft hij de kneepjes van het vak weten te leren.

De heldere communicatie met de klant is voor Maurice heel belangrijk. Hij kijkt vanuit de doelstelling van de klant en wil zich altijd inleven in het bedrijf en hoe de contactpersoon aan het probleem komt. “Ik probeer altijd een klantrelatie in te gaan met het gevoel alsof het mijn eigen bedrijf is. Vanuit dit perspectief kan ik mijzelf verplaatsen in de vraag en de juiste manier van oplossen adviseren.”

Naast zijn activiteiten bij Fingerspitz heeft Maurice altijd zijn affiniteit met sport gehouden. Hij houdt ervan om zoveel mogelijk sporten te kijken en op de voet te volgen. Daarnaast is Maurice altijd wel te vinden bij een voetbalwedstrijd van NAC. Verder is Maurice in het weekend te vinden in de vele kroegen die Breda te bieden heeft.