Merel van den Broek

"Don’t judge a post by it’s number of likes."

Merel van den Broek

Stagiaire social & content

Merel van den Broek

Merel studeert op dit moment Communication & Multimedia Design op de Hogeschool Rotterdam, waar ze nu in het 3de jaar een meewerkstage doet bij Fingerspitz. Terwijl je bij CMD in principe opgeleid wordt om interactieve producten en diensten te ontwerpen voor de mens, is Merel er achter gekomen dat haar interesses ook liggen op het gebied van visual design en online marketing. Ze is dan ook niet de beroerdste om een extra vak als Social Media, fotografie of online marketing te volgen.

Door haar brede interesse hoopt ze er tijdens haar stage in het content & creatie team achter te komen waar echt haar sterke kanten liggen en waar ze nog meer in wil gaan groeien.

In haar vrije tijd is ze ook creatief bezig, zo hier en daar visuals maken, zoals visitekaartjes, logo’s, flyers is iets wat ze graag doet. Ook fotograferen om dit vervolgens te laten zien op haar Social Media kanalen vindt ze erg leuk, maar voor een drankje doen op het terras, een middagje shoppen in Breda of een paar uurtjes trainen in de sportschool maakt ze ook graag wat tijd vrij.