"Als data de toekomst heeft, laat het dan voor je werken."

Mike Walter

Account Strateeg

Mike Walter

Mike is tijdens zijn studie Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Breda geïnteresseerd geraakt in Accountmanagement en Sales. Al snel wist hij dat enkel de studieboeken hem niet op de juiste plek zouden brengen. Veel doen binnen het vakgebied, beter worden en vooral willen leren: dat zijn dan de belangrijkste actiepunten. Om een verdieping te maken in hetgeen wat hem het meest interesseert, volgde hij een Master Strategic Management, hiermee heeft hij een goede basis op het gebied van strategie en advies opgebouwd.

Buiten de opleidingen, hebben verschillende werkplekken in allerlei branches voor de nodige kennis gezorgd. Maar Mike beseft maar al te goed dat leren in een commerciële omgeving nooit ophoudt. Bij Fingerspitz kan hij nu als Accountmanager Data & Automation stappen maken in het vak en in de wereld van data gedreven online marketing. Stappen die bijdragen aan de eigen ontwikkeling, aan de ontwikkeling van Fingerspitz en bovenal de klant. Hoe tof is dat?!

Verder is Mike geïnteresseerd in de vele sporten die de wereld rijk is, maar voetbal neemt daarin toch de eerste plaats in. Hij gaat wekelijks naar de plaatselijke trots NAC, en speelt ook zelf graag voetbal & squash. Het mooie Bredase centrum laat Mike zeker niet achterwege, soms enkel voor een wandelbezoek en soms voor een speciaal biertje met vrienden of vriendin.