"Samen het beste resultaat behalen is mijn doel, want de klant is pas echt tevreden als zijn/haar verwachtingen worden overtroffen."

Monique Wisse

Trainee digital marketing

Monique Wisse

Monique heeft de bachelor International Marketing & Management en de master Marketing Management in Tilburg afgerond. Tijdens haar studie is haar passie voor marketing en consumentengedrag ontstaan. Vragen als “hoe gaat de consument op zoek naar informatie?” of “wat is de trigger voor de consument om voor een bepaald product te kiezen?” intrigeren haar. Bij Fingerspitz baant zij zich als trainee een weg door de (voor haar nieuwe) wereld van online marketing. 

 

Monique is ervan overtuigd dat online marketing key to success is voor veel bedrijven. Een sterke online marketing strategie maakt mens en organisatie slimmer. Monique is leergierig en vindt het zelf ook belangrijk om continue slimmer te worden. Ontwikkeling en uitdaging op zowel professioneel als persoonlijk vlak maken haar werk leuk. In deze dynamische online wereld ben je namelijk nooit uitgeleerd. 

 

Als Monique niet aan het werk is, is ze vaak op het voetbalveld (of in de voetbalkantine) te vinden waar ze altijd strijdt voor het beste resultaat. Ze spendeert haar overige vrije tijd graag met familie en vrienden en het liefst in combinatie met een lekker wijntje en goed eten.