"Creativiteit heeft geen rem. Vraag liever om vergiffenis dan om toestemming."

Puck van Bavel

Werkstudent Content Marketing

Puck van Bavel

Vanaf het moment dat Puck wist wat het woord ‘creativiteit’ inhield, is ze nooit meer met iets anders bezig geweest. Het was dan ook geen rare keuze om te kiezen voor de opleiding Communicatie aan Avans Hogeschool in Breda. Hier heeft zij diverse projecten uit mogen voeren in samenwerking met bedrijven. Zoals: Albert Heijn XL, Gemeente Tilburg en Breda Actief, waarin zij alle ruimte kreeg om haar creativiteit de vrije loop te laten. Van het opzetten van een sterke interne communicatie tot het meewerken aan content creatie.

Al snel wist Puck waar haar hart sneller van ging kloppen en dat is alles wat Fingerspitz te bieden heeft. Hier kan ze alles leren over het creëren van toffe content. Haar doel is dan ook om zichzelf iedere dag verder te ontwikkelen om zich zo steeds een niveau hoger te tillen als online marketeer. Nieuwsgierig zijn en bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen, dat is volgens Puck ‘the key to success’.

Wanneer Puck niet bezig is met Instagram is ze samen met familie en vrienden aan het bijkletsen op het terras. Verder klinkt er vrijwel de hele dag muziek in haar oren, is ze zo hier en daar een keertje fanatiek aan het hockeyen en geniet ze graag van de wereldkeuken.