Sandra Eikelenboom

"Het leuke van online marketing is bedrijven te zien groeien door jouw inspanningen."

Sandra Eikelenboom

Trainee online marketing

Sandra Eikelenboom

Na een halfjaar te hebben gestudeerd in het mooie Valencia, begon Sandra aan haar afstudeerstage bij De Waal Autogroep op de marketingafdeling. Afgelopen juni was het dan zover: het diploma Small Business and Retail Management is in de pocket. Een ding wist zij na haar studie zeker: ‘’Ik wil een allround marketeer worden’’.

Nog een halfjaar is Sandra blijven hangen tussen de auto’s en werkzaam gebleven bij De Waal Autogroep als Junior Marketeer. Er miste alleen nog iets in haar takenpakket: online marketing. Als klap op de vuurpijl was daar opeens die ene vacature die ze nodig had: traineeship online marketing. Solliciteren maar! Na een aantal gesprekken en testen werd zij onderdeel van het Fingerspitz team. Sandra gaat de uitdaging aan om haar kennis te verbreden in dit vakgebied en ervaring op te doen.

Na werktijd is Sandra te vinden op het badmintonveld en vindt zij het leuk om een rondje te wandelen. Maar een avondje gezelligheid met vrienden of lekker op de bank Netflixen, daar zegt Sandra ook zeker geen nee tegen.