Sandra Eikelenboom

"Met online marketing raak je nooit uitgeleerd. Je blijft jezelf ontwikkelen en past het meteen toe in de praktijk, dat maakt het zo leuk."

Sandra Eikelenboom

Trainee Online Marketing

Sandra Eikelenboom

Hoe maken mensen beslissingen, waar wordt men door getriggerd en wat gaat er ondertussen om in de hersenen van de mens? En dan de vraag: hoe kunnen we dit zo effectief inzetten voor verschillende organisaties? Dat is hetgeen waar Sandra geïnteresseerd in is en waar zij zich tijdens haar Master Marketing Management mee bezig houdt.

Na vorig jaar al kennis te hebben gemaakt met online marketing, wist Sandra het zeker: dit is waar de toekomst ligt en waar ontzettend veel te leren valt. Het laten groeien van de kleine en grote bedrijven door de inzet van slimme online marketing is het leukste wat er is.

In de avonden en de weekenden is Sandra druk met leuke uitjes, sporten, een leuke serie en spelletjes spelen (30 seconds, Codenames who’s in?). Daarnaast vindt zij het interessant om zichzelf verder te ontwikkelen en ze verdiept zich dan ook graag in de wereld van (online) marketing.